Мережа закладів Casa Burrito - високі стандарти якостії

Який же напій вибрати до Мексиканської їжі?

Звичайно ж Текілу !!!

Трохи розповімо вам як з'явилася текіла, і яких видів буває!
Текіла - національний мексиканський напій.

За деякими версіями, корінні народи, що населяли країну, освоїли його виробництво ще в ХV столітті. Сама назва «Мексика» - запозичення з ацтекського мови, в перекладі означає «місце, де росте агава». Саме вона є сировиною для виготовлення цього національного напою.
У ацтеків була легенда, що оповідає про виникнення текіли. Відповідно до неї, якийсь бог послав з неба блискавку, і попав прямо в агаву. Рослина розкололося, його середина запалилася, і з неї став стікати сік. Минув час, і місцеві ацтеки відчули чарівний п'янкий аромат, витікаючий від понівеченою агави. Вони зважилися спробувати незвичний сік. Напій виявився настільки приємним на смак, що ацтеки прийняли його за дар богів. З тих пір заграв сік агави, що отримав назву «октлі» (пізніше його стали називати «пульке»), став дуже популярний в індіанців цього племені. Вони із задоволенням вживали його під час їжі замість вина.

Також, існує поширена думка про те, що текіла - це спиртний напій з кактуса. Це зовсім не так! Текілу готують з блакитної агави, рослини, що відноситься до сімейства лілійних. Закликаю Вас запам'ятати, що блакитна агава з кактусом не має нічого спільного!

Текіла Сільвер (Tequila Silver) або просто срібна текіла, абсолютно прозора через те, що після подвійної дистиляції не витримується в дубових бочках і не підфарбовується.

Текіла Бланко (Tequila Blanco), яку теж часто називають срібною або білою, але на відміну від першої, вона має витримку не більше двох місяців. Витримують текілу зазвичай у спеціальних металевих чанах, цей вид текіли теж ніколи не підфарбовується.

Текіла Бланко (Blanco) - це найпоширеніший вид мексиканського напою. На відміну від текіли Сільвер, цей алкогольний продукт має більш виражений, іноді навіть різкий смак, а також цей напій зазвичай набагато міцніше, ніж інші очищені види текіли. На етикетці такого напою ставиться позначка «100% блакитна агава», що говорить про відмінну якість продукту.

Текіла Голд (Tequila Gold) - це ще один вид невитриманої текіли з легким смаком і приємним фруктовим ароматом. Родзинка цього напою полягає в тому, що він має приємний блідо-бурштиновий колір. Крім того, текіла Голд обов'язково ароматизируется червоним перцем, а темний колір досягається в результаті підфарбовування карамеллю.

Текіла Репосадо (Tequila Reposado) дослівно перекладається як «відпочила» або «старовинна». Правда «старовинної» назвати її дуже складно, адже витримується вона трохи більше двох місяців. Тим не менш, деякі напої даної категорії старіють в дубових бочка по кілька років.

Текіла Аньехо (Tequila Anejo) є більш дорогим і елітним спиртним напоєм, який витримується в дубових бочках від 1 до 3 років. Найчастіше для цієї справи використовуються особливі 200-літрові бочки, в яких напій швидко забарвлюється в приємний бурштиновий колір.

Текіла Аньехо Екстра (Tequila Anejo Extra) - це найдорожчий представник з сімейства даного напою. Його ціна на порядок вище, ніж вартість інших зразків, що обумовлено, як Ви вже швидше за все здогадалися, більш тривалою витримкою напою.

  • Чому Casa Burrito?

    Продукція Casa Burrito - це широкий асортимент якісної, незмінно смачної мексиканської кухні! У рецептурі своєї продукції ми використовуємо лише свіжі інгредієнти.

  • Справжній смак

    Продукція Casa Burrito виготовляється тільки з натуральної свіжої сировини, яка поставляється з екологічно чистих регіонів і тестується висококваліфікованими професіоналами. Тому продукція має по-справжньому домашній смак.

  • Інновації

    З моменту виходу на ринок Casa Burrito активно впроваджує та реалізує інноваційну систему в усьому: в якості, смаку, приготуванні - інновації з незмінно високим рівнем. Ми впевнені, що тільки рух вперед дозволить досягти нам нових вершин.

  • Широкий асортимент

    Casa Burrito пропонує Вам багатий асортимент мексиканської їжі на всі смаки. Бурріто, канапас, памбассо, барбакоа, костілас, алас де поло - все це створено, щоб максимально задовольнити вимоги найвимогливіших гурманів.

  • Секретний інгридієнт

    Кожна одиниця продукції готується відповідно до традиційної секретної мексиканської рецептури під контролем професіоналів з додаванням секретного інгридієнта, який надає неперевершеного смаку та справжньього вогню нашим стравам.